Η Jitem, η μυστική υπηρεσία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, προωθεί τους μετανάστες στα ελληνικά νησιά!

Στο στρατηγείο της Jitem υπάρχει μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία προμηθεύονται συχνά οι λαθρομετανάστες.
Στο στρατηγείο της Jitem υπάρχει μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία προμηθεύονται συχνά οι λαθρομετανάστες.

Είναι απίστευτη η πονηριά της Τουρκίας! Χρησιμοποιεί το Προσφυγικό για να επιτύχει τους κατακτητικούς σκοπούς της εναντίον της χώρας μας και για να προωθήσει μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ευρώπη!

Η Τουρκία είναι όμορος χώρα της Συρίας και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο έχει την υποχρέωση να φιλοξενήσει τους σύριους προσφυγές σε καταυλισμούς πλησίον των συνόρων με τη Συρία μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Η Τουρκία όμως προωθεί τους σύριους πρόσφυγες (που σε μεγάλο ποσοστό δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες, δηλαδή γυναικόπαιδα και γέροντες, αλλά νέοι άνδρες υγιείς) καθώς και τεράστιος αριθμός μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από χώρες της Ασίας και της Αφρικής με πράκτορες της στην Ελλάδα!

Τη μεταφορά των λαθρομεταναστών έχει αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, που το στρατηγείο της είναι στην πόλη του Αϊδινίου πλησίον της Σμύρνης. Την εκπληκτική αυτή αποκάλυψη έκανε σε δημοσίευμα της η εβδομαδιαία τουρκική επιθεώρηση «Askyon» (τεύχος No 1000, 3-9 Φεβρουαρίου 2014)! Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, συγκεντρώνονται στην Τουρκία πολύ μεγάλοι αριθμοί λαθρομεταναστών από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, τους παραλαμβάνει η Jitem και τους προωθεί προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου. Από εκεί τους μεταφέρει στα ελληνικά νησιά! Στο στρατηγείο της Jitem υπάρχει μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία προμηθεύονται συχνά οι λαθρομετανάστες.

Η Τουρκία επιτυγχάνει τον σκοπό της. Οι εταίροι μας στην ΕΕ, αντί να καταδικάσουν την Τουρκία για την άθλια συμπεριφορά της, αντί να απαιτήσουν από αυτή να κρατήσει τους πρόσφυγες σε καταυλισμούς πλησίον των συριακών συνόρων (δίνοντας της ασφαλώς και οικονομική βοήθεια), καθιστούν εμάς υπόλογους για το γεγονός ότι δήθεν δεν φυλάσσουμε επαρκώς τα σύνορα μας!

Ένα μέρος των λαθρομεταναστών να γίνει δεκτό από τη Γερμανία, τη Σουηδία, κ.λπ., που θέλουν εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους. Οι περισσότεροι όμως, ασφαλώς, θα μείνουν τελικά εδώ. Η Ελλάδα κινδυνεύει με ισλαμοποιήση και κατακερματισμό!

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης υπήρχε πριν από χρόνια, αλλά εδώ και μερικούς μήνες έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Άλλωστε η αναλογία με την Ιταλία ήταν εννιά προς ένα. Για κάθε εννιά λαθρομετανάστες που πήγαιναν στην Ιταλία μόνο ένας ερχόταν στην Ελλάδα. Τώρα οι περισσότεροι έρχονται στη χώρα μας και από την Ασία και από την Αφρική! Δημιουργείται ένα φοβερό πρόβλημα!

Η Τουρκία πέτυχε και την επιτάχυνση της ένταξης της στην ΕΕ! Η Τουρκία, που το 1928 σύμφωνα με επίσημη τουρκική στατιστική είχε 12 εκατ. κατοίκους, σήμερα πλησιάζει τα 100 εκατ.! Ο πληθυσμός της αυξάνεται ραγδαίως. Ο Ερντογάν μάλιστα προτείνει τους Τούρκους να αποκτούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και δήλωσε προ μηνός ότι η αντισύλληψη αποτελεί έγκλημα έσχατης προδοσίας.

Αν η Τουρκία ενταχθεί στη ΕΕ θα γίνει τουρκοποίηση όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης!

Ένας πολίτης

Πηγή: Εφημερίδα «Το Παρόν», 1η Νοεμβρίου 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.