Η εταιρεία άμυνας και ασφάλειας Saab ανέπτυξε μια νέα εφαρμογή (app) με την ονομασία WE:Go για τους στρατιώτες που χρησιμοποιούν το εκπαιδευτικό σύστημα GAMER της Saab.

Επι του παρόντος, οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί απολογισμοί (AAR) των ασκήσεων παρουσιάζονταν σε ολόκληρη την ομάδα, διμοιρία ή υπομονάδα. Η εφαρμογή της Saab, WE:Go, προχωρά αυτή την διαδικασία ακόμα ένα βήμα παραπέρα εστιάζοντας στα ατομικά αποτελέσματα κάθε στρατιώτη. Η εφαρμογή λαμβάνει αυτόματα τα αποτελέσματα κάθε στρατιώτη απο το σύστημα GAMER σε ένα “έξυπνο” τηλέφωνο ή tablet, παρέχει τις θέσεις του εκπαιδευόμενου, κινήσεις, εμπλοκές όπλων, φυσίγγια που πυροβόλησε, αριθμό επιτυχιών και αστοχιών, και τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Άλλα δεδομένα, όπως βίντεο από κάμερες πάνω σε κράνη, μπορούν να αναπαραχθούν στην εφαρμογή.

“Η υψηλής πιστότητας εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του στρατιώτη. Με την ικανότητα του WE:Go που προσφέρει ατομικά αποτελέσματα σε κάθε στρατιώτη, αυτός ή αυτή μπορεί να φτάσει σ’αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης γρηγορότερα από ποτέ”, είπε ο Οσα Θένγκστιομ, επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Εκπαίδευση και Εξομοίωση της Saab.

“Η Saab πιστεύει οτι αυτή η εφαρμογή θα αυξήσει το κίνητρο του στρατιώτη και καθιστά τον εκπαιδευτικό απολογισμό πιο αποτελεσματικό και ωφέλιμο”, συνέχισε ο Θένγκστιομ.

Το WE:Go είναι αποκλειστικά για τους πελάτες της Saab, και θα περιληφθεί στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του συστήματος GAMER.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: