Ένας διεθνής προμηθευτής θωρακισμένων οχημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) ανακοίνωσε την εξαγορά δύο βιομηχανιών κατασκευής θωρακίσεων που ‘χουν έδρα την Γερμανία.

Η εξαγορά των JPA Armoring και Fahrzeugbau Stadthagen απο την The Armored Group (TAG) περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής των δύο βιομηχανιών, συλλογές εργαλείων, εξοπλισμό, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σχέδια, πιστοποιήσεις και αποτελέσματα δοκιμών, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της TAG.

Η προκύπτουσα εταιρεία θα ειναι γνωστή ως TAG Germany GmbH. Το δελτίο τύπου της Παρασκευή δεν γνωστοποίησε την αξία της εξαγοράς.

Η TAG προτίθεται να διατηρήσει τους βασικούς υπαλλήλους και να προσλάβει επιπλέον προσωπικό καθώς η παράγωγη θα αυξάνεται, δήλωσε η βιομηχανία.

“Η εξαγορά αυτή ειναι σημαντική για την TAG καθώς εισάγει την βιομηχανία στα αυξημένα μερίδια της ευρωπαϊκής αγοράς και ενισχύει την ικανότητα παροχής υπηρεσιών προς τους διεθνείς πελάτες μας”, δήλωσε ο Ρόμπερτ Παζντέρκα, διευθυντής της TAG. “Παρέχει τη δυνατότητα στην TAG να ανταγωνιστεί σε επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλη την υφήλιο ενώ συνεχίζουμε να κατασκευάσουμε τα καλύτερα προϊόντα και να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας”.

Η TAG δήλωσε ότι η εξαγορά θα βελτιώσει την προσέγγιση της στους ευρωπαϊκούς πελάτες και θα ωφελήσει την ικανότητα της ευρωπαϊκής παραγωγής.

“Ο κύριος σκοπός της TAG ήταν πάντα η δημιουργία του πιο ασφαλούς και βιώσιμου περιβάλλοντος για τους επιβαίνοντες και χειριστές των οχημάτων μας. Η αποστολής αυτή εκτείνεται σε όλους τους τόπους παραγωγής και παραμένει στο προσκήνιο της φιλοσοφίας μας”.

Απόδοση/Μετάφραση απο το DefenceNews.Com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: