Τα σύγχρονα κύρια άρματα μάχης “Type-96” του κινεζικού λαϊκού απελευθερωτικού στρατού έφτασαν στη Ρωσία για να συμμετέχουν στα στρατιωτικά αγωνίσματα, δήλωσε η υπηρεσία τύπου του υπουργείου άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας με ανακοίνωση την 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το στρατιωτικό κλιμάκιο με τα κινεζικά στρατιωτικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των κύριων αρμάτων μάχης “Type-96” έφτασε στο Αλαμπίνο έξω από την Μόσχα για να συμμετέχει στο Αρματικό Διάθλο των Διεθνών Στρατιωτικών Αγωνισμάτων 2018.

Υπάρχει ένα τμήμα πλατφορμών του κλιμακίου με τέσσερα άρματα “Type -96”, ειδικά υλικά επισκευών και συντήρησης, φορτηγά με τεχνικά μέσα και πυρομαχικά.

©mil.ru

Το όχημα κλιμάκιο μεταφέρει ομάδα μηχανικών και οδηγών των αρμάτων μάχης, τεχνίτες και ειδικούς συντηρητές της ομάδας του κινεζικού λαϊκού απελευθερωτικού στρατού, που συμμετέχουν στο Αρματικό Διάθλο.

Όλοι οι συμμετέχοντες από τις 23 χώρες θα εγκατασταθούν στην περιοχή της μεραρχίας του Ταμάν, όπου έχουν προετοιμαστεί χώροι για την άνετη φιλοξενία και σίτιση και άλλες εγκαταστάσεις.

©mil.ru

Το Αρματικό Διάθλο θα πραγματοποιηθεί από την 28η Ιουλίου ώς την 11η Αυγούστου στο πεδίο ασκήσεων Αλαμπίνο.

Επίσης, η πολεμική αεροπορία της Κίνας θα αποστείλει στρατηγικά βομβαρδιστικά, μαχητικά αεριωθούμενα και μεταφορικά αεροσκάφη για να συμμετέχουν για τα στρατιωτικά αγωνίσματα στην Ρωσία.

Κινεζικό μεταφορικό αεροσκάφος “Y-9”

Ανάμεσα στα κινεζικά στρατιωτικά αεροσκάφη στα Διεθνή Στρατιωτικά Αγωνίσματα την 28η Ιουλίου θα βρίσκονται βομβαρδιστικά “H-6K” και μεταφορικά αεροσκάφη “Y-9”.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που στρατηγικά βομβαρδιστικά και μεταφορικά αεροσκάφη “Y-9”, τα οποία έχουν βεληνεκές περίπου 7800 χιλιομέτρων θα συμμετέχουν σε στρατιωτικά αγωνίσματα στο εξωτερικό.

Απόδοση/Μετάφραση απο το “Defence-Blog.Com” για την Προέλαση.

One Response

 1. tsimuha

  To υπυργειο αμυνας της κινας εκανε αποδεκτο το ελαφρυ αρμα type 15

  «The Ministry of Defense of China officially confirmed the adoption of the Type 15 light tanks

  On December 27, 2018, at the press conference following the results of the PLA combat training for the year held for the media at the Ministry of Defense of the PRC, the Director of the Information Department and the official representative of the Chinese Defense Department Wu Qin officially confirmed the adoption of the Type 15 light tank (export designation VT-5).

  View post on imgur.com

  View post on imgur.com

  View post on imgur.com

  View post on imgur.com

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: