“Κρίση και Υπευθυνότητα”, ημερίδα της ΣΔΙΕΠ/ΠΑ/ΣΕΣΣ

Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Διοικητής της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ημερίδα με θέμα “Κρίση και Υπευθυνότητα”.

Η εν λόγω ημερίδα οργανώθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της 100ης & 10ης εξ αποστάσεως σειράς Επιμόρφωσης Αξιωματικών εξ Ανθυπασπιστών της Σχολής Εκπαίδευσης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ).

Οι ομιλητές της ημερίδας. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ομιλητές ήταν, ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θάνος Βερέμης, ο αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου κ. Γεράσιμος Καραμπελιάς, ο επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Χρήστου και ο πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Την ημερίδα παρακολούθησαν, επιτελείς της ΔΑΕ και μαθητές της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών και ομιλητές ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες και πολιτικοί.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τιμήθηκε ο Πτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Κοκκινίδης για την μακροχρόνια προσφορά του στη Σχολή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Μία Απάντηση

 1. Κατ΄ἀρχήν δέν μπορῶ να ἰσχυριστῶ ὅτι καταλαβαίνω το νόημα και τον συμβολισμό του πράγματος.
  Μήπως κάποιοι ἑννοοῦν ὅτι ἡ Π.Α,και οἱ Ε.Δ γενικώτερα εὐθύνονται για την κρίση,και πρέπει να μάθουν ἀπό νοικοκυριό;
  Οἱ ἑνημερωμένοι γνωρίζουυν ὅτι ἀπό δεκαετίας και πλέον,οἱ Ε.Δ ἔχουν μπεί στο στεγνωτήριο,ὅταν ὀ καταναλωτισμός χτυποῦσε κόκκινο.
  Ἀλλά και την σημειολογία του πάνελ δέν την πολυκατάλαβα,εἰδικά την παρουσία Ἀδριανόπουλου:κήρυκας του ραγιαδισμοῦ,ἄσχετος με την Ἄμυνα τόσο ὡς πραγματικότητα,ὅσο και ὡς Ἀξία.
  Προ εἰκοσαετίας ὁ ἑν λόγω προσπαθοῦσε σε κάποιο ἄρθρο του να πείσει για την ἀνωτερότητα του Τουρκικοῦ ἕναντι του Ἑλληνικοῦ Στρατοῦ,με το ἐπιχείρημα ὅτι ὁ πρώτος διέθετε MLRS!
  Αὐτό που δέν ἀνέφερε,ἴσως και να το ἀγνοοῦσε,ἦταν ὅτι ὁ Ε.Σ διέθετε ἐπίσης MLRS,και μάλιστα περισσότερους ἀπό τον Τ.Σ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.