Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ

Στο 32º τεύχος (Δεκέμβριος 2017) του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί:

Ο ΝΕΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Αποκλειστική παρουσίαση των νέων φορητών όπλων που εμφανίσθηκαν στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2017 στα χέρια των ανδρών των Δυνάμεων Καταδρομών.

BEAR ELITE: “ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ” ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Παρουσίαση του τυφεκίου της ADCOR Defense, το οποίο εξετάζεται κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συμφωνίας κατασκευής στην Ελλάδα.

ΚΟΜΜΑΝDO SPEZIALKRÄFTE 1996-2016

Αφιέρωμα στην γερμανική ειδική μονάδα KSK που έχει συμπληρώσει ήδη 20 έτη ιστορίας.

ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ (ΜΕΡΟΣ Δ’): ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Συνεχίζεται το αφιέρωμα στην πολεμική εμπειρία που βίωσε ένας Έλληνας στην Ουκρανία.

ΦΟΡΗΤΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Β΄)

Στο δεύτερο μέρος αυτού του αφιερώματος, εξετάζονται οι επιλογές και λύσεις που δόθηκαν στις κατηγορίες του οπλοπολυβόλου, του ελαφρού πολυβόλου και του πολυβόλου γενικής χρήσεως.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΒΙΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Μ΄)

Σε αυτή την συνέχεια του ιστορικού αφιερώματος, εξετάζεται η είσοδος σε υπηρεσία του ταχυπλόου σκάφους επιθέσεως L-19 και ο εφοδιασμός με αυτό των μονάδων Αμφιβίων Καταδρομών. Ένα όπλο ελληνικής έμπνευσης που κάλυψε εκ των ενόντων τις επιχειρησιακές απαιτήσεις.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Μία Απάντηση

  1. πάντως για το BEAR ELITE είχα διαβάσει άρθρο εδώ στην Προέλαση πριν αρκετό καιρό , πολύ μπροστά από πολλούς άλλους “ειδικούς” είσαστε , δεν ξέρω γιατί όμως σταμάτησαν αυτά τα άρθρα που έβγαζε το μπλογκ τότε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.