Στις 23 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Κυπρου, ενημερωτική επίσκεψη αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της Αιγύπτου, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ahmed Fahmy Ahmed.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από το Διοικητή Πλοίαρχο Κώστα Φυτιρή ΠΝ τόσο για την λειτουργία και το ρόλο του ΚΣΕΔ όσο και για τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχει το Συντονιστικό Κέντρο «ΖΗΝΩΝ» σε περιπτώσεις κρίσεων και εκκένωσης πληθυσμού από χώρες της Μέσης Ανατολής προς την Κύπρο. Επιπλέον οι Αξιωματικοί ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά προγράμματα αναβάθμισης του Κέντρου και της συνεργασίας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Αιγύπτου.

Οι Αιγύπτιοι Αξιωματικοί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου καθώς και για το σημαντικό ρόλο τους στην Ανατολική Μεσόγειο σε θέματα Έρευνας – Διάσωσης και υποστήριξης ειρηνευτικών και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων.

Ενημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της Αιγύπτου

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: