Κύπρος: Απονομή διακριτικών εμβλημάτων και τιμητικών διπλωμάτων στους εθελοντές Εθνοφύλακες (φωτ)

Η τελετή απονομής διακριτικών εμβλημάτων και τιμητικών διπλωμάτων στους Εθελοντές Εθνοφύλακες, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Ηλία Παπακυριακού» την 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Άμυνας, η ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς, οι Διοικητές Σχηματισμών, οι Διοικητές και οι Υποδιοικητές Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες στελεχών και στρατιωτών.

Κατά την τελετή απονεμήθηκαν διακριτικά εμβλήματα και τιμητικά διπλώματα σε Εθνοφύλακες οι οποίοι παρότι έχουν συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο ηλικίας και δικαιούνται οριστικής απόλυσης από τις τάξεις της Εθνικής Φρουράς, αυτοί αιτήθηκαν και παρέτειναν εθελοντικά την υπηρεσία τους για άλλο ένα χρόνο.

Τα διακριτικά εμβλήματα που απονεμήθηκαν στους εθελοντές Εθνοφύλακες διακρίνονται σε τρεις τάξεις, Α’, Β’ και Γ’ τα οποία απονέμονται σε εθελοντές Εθνοφύλακες που έχουν συνεχή υπηρεσία 8, 6 και 3 χρόνων και επιδόθηκαν από τους κ. Υπουργό Άμυνας, Αρχηγό και Υπαρχηγό ΓΕΕΦ αντίστοιχα.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ευχαρίστησε τους Εθνοφύλακες για την διαχρονική προσφορά τους προς την Εθνική Φρουρά και την Πατρίδα γενικότερα και εξήρε την αξιόλογη προσφορά τόσο των εθνοφυλάκων, όσο και των εφέδρων, οι οποίοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Εθνικής Φρουράς.

Να σημειωθεί ότι ως ένδειξη τιμής προς την πολύχρονη και πολυεπίπεδη προσφορά των εφέδρων και εθνοφυλάκων, το ΓΕΕΦ έχει ανακηρύξει το έτος 2018, ως «Έτος Εφεδρείας και Εθνοφυλακής», στο πλαίσιο του οποίου θα οργανωθούν και θα εκτελεστούν διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις.

Απονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές ΕθνοφύλακεςΑπονομή Διακριτικών Εμβλημάτων και Τιμητικών Διπλωμάτων στους Εθελοντές Εθνοφύλακες

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.