Επίσημη επίσκεψη του Αν. Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του Λιβάνου στην Κύπρο. (ΓΕΕΦ)

Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Λιβάνου κ. Samir Moqbel, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2016.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την 15 Φεβρουαρίου 2016 έτυχε υποδοχής στο ΓΕΕΦ και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαϊδη. Ακολούθως αντιπροσωπείες των δύο χωρών παρακάθισαν σε διευρυμένες συνομιλίες και στη συνέχεια η Ε.Φ προέβει σε σύντομη ενημέρωση. Οι Υπουργοί Άμυνας Κύπρου και Λιβάνου υπέγραψαν Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας.

Την 16 Φεβρουαρίου 2016 ο κ. Samir Moqbel, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Καταδρομών της Εθνικής Φρουράς.

Κατά την εκεί παραμονή του παρακολούθησε επίδειξη από μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων, η οποία περιλάμβανε πτώση αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσεως, καταρριχήσεις – αναρριχήσεις σε συνθήκες μάχης, διέλευση στίβου μάχης, επίδειξη εξοπλισμού επιχειρήσεων και βολές μάχης άμεσης αντίδρασης.Επίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του ΛιβάνουΕπίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας του Λιβάνου

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: