Κύπρος: Επιχειρησιακή αξιολόγηση της XX Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (φωτ)

Άρμα μάχης T-80 της Εθνικής Φρουράς. (ΓΕΕΦ)

Από 22 έως 23 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Μονάδων – Ανεξάρτητων Υπομονάδων Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Κατά την υπόψη δραστηριότητα, η οποία περιέλαβε μεταξύ των άλλων, κατάταξη και εκπαίδευση εφέδρων, βολές αρμάτων και άλλων οπλικών συστημάτων καθώς και εξέταση τακτικών σεναρίων, διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του Σχηματισμού, των Μονάδων και του προσωπικού.

Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης ΤαξιαρχίαςΕπιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης ΤαξιαρχίαςΕπιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης ΤαξιαρχίαςΕπιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης ΤαξιαρχίαςΕπιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης ΤαξιαρχίαςΕπιχειρησιακή Αξιολόγηση Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

  1. Απαντώ σε πιθανές ερωτήσεις ως προς την τελευταία φωτογραφία, Λεωνίδας μετασκευασμένο σε επίπεδο Μονάδας σε όχημα Σταθμός Διοικήσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.