Κύπρος: Τελετή διαβεβαίωσης επιτυχόντων μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές της Ελλάδας (φωτ)

Τελετή Διαβεβαίωσης Επιτυχόντων Μαθητών στις Στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές της Ελλάδας. (ΓΕΕΦ)

Την Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, πραγματοποίησε την τελετή διαβεβαίωσης των επιτυχόντων μαθητών στις Στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές της Ελλάδας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ», στην Αθαλάσσα, παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη, της Ιεραρχίας της Εθνικής Φρουράς και συγγενών και φίλων των επιτυχόντων.

Κατά την διάρκεια της τελετής, επιδόθηκε, από το Ταμιευτήριο Αστυνομικών και Στρατιωτικών Κύπρου, το Μυριανθοπούλειο Βραβείο, στον πρωτεύσαντα εισακτέο στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.Τελετή διαβεβαίωσης επιτυχόντων μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές της ΕλλάδαςΤελετή διαβεβαίωσης επιτυχόντων μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές της ΕλλάδαςΤελετή διαβεβαίωσης επιτυχόντων μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές της ΕλλάδαςΤελετή διαβεβαίωσης επιτυχόντων μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές της Ελλάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

    1. Δεν ξέρω. Προφανώς είναι τα κορίτσια που δεν υπηρετούν και τα αγόρια που φαίνονται ίσως να προέρχονται από 7τάξια σχολεία οπόταν δεν έχουν καταταγεί ακόμα.
      Αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.