Με την συμμετοχή προσωπικού της 31ΜΕΕΔ, ΕΚΑΒ, 251 ΓΝΑ, 401 ΓΣΝΑ και ΣΑΝΑΔ ολοκληρώθηκε η 18η Σειρά του ΣΕΘΕ (Φωτ.)

Σκοπός του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΣΕΘΕ) είναι η παροχή σε όλα τα πληρώματα αέρος της ΠΑ, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στη θαλάσσια επιβίωση. (Φωτ: ΓΕΑ)

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Καλαμάτα, η εκπαίδευση της 18ης Σειράς Ελικοφόρων του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΣΕΘΕ).

Κάθε εκπαιδευόμενος θεωρείται ότι τελείωσε με επιτυχία την εκπαίδευση του εάν:
1. Κρίθηκε επιτυχών σε όλους τους Τελικούς Αντικειμενικούς Σκοπούς της πρακτικής εκπαίδευσης.
2. Έλαβε βαθμολογία 70% και πάνω στις τελικές εξετάσεις.
3. Κάλυψε πλήρως τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.Στους μαθητές που φοιτούν για πρώτη φορά και αποφοιτούν επιτυχώς απονέμετε πτυχίο. (Φωτ: ΓΕΑ)

Εκπαιδεύτηκαν σπουδαστές του Σχολείου Αεροπορικής Νοσηλευτικής και Αεροδιακομιδών (ΣΑΝΑΔ) καθώς και προσωπικό από την 31 Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης (31ΜΕΕΔ), το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401ΓΣΝΑ) και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι φέρουν τον προβλεπόμενο αεροπορικό εξοπλισμό. Οι μη εξοικειωμένοι με την κολύμβηση θα πρέπει να το αναφέρουν για να τους δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς και ιδιαίτερη σήμανση για τον άμεσο εντοπισμό τους. (Φωτ: ΓΕΑ)
Η Έδρα του Σχολείου Θαλάσσιας Επιβίωσης της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται στην Διασπορά της 120 ΠΕΑ, κοντά στην πόλη της Καλαμάτας (Φωτ: ΓΕΑ)
Οι εκπαιδευτές του ΣΕΘΕ είναι υπεύθυνοι για την σωστή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας ώστε η πρακτική εκπαίδευση να πραγματοποιείται ρεαλιστικά και με ασφάλεια. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να εφαρμόζουν πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά την πρακτική εκπαίδευση, συμμορφούμενοι πάντα με τις σχετικές οδηγίες των εκπαιδευτών. (Φωτ: ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.