Νέα υπηρεσία ψηφιακής υποβολής προτάσεων – ιδεών του ΓΕΣ

Υπηρεσία Ψηφιακής Υποβολής Προτάσεων – Ιδεών μέσω της Ηλεκτρονικής Πυλης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. (ΓΕΣ)

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπηρεσία ψηφιακής υποβολής προτάσεων – ιδεών, προς το ΓΕΣ/ΔΜΠ, για θέματα Στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Δικαιούχοι της υπηρεσίας είναι όλα τα Μόνιμα Στελέχη και Μόνιμοι Υπάλληλοι, του ΓΕΣ.

Η νέα υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στα πλαίσια της αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται στα Στελέχη, και φιλοξενείται στην Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του κόμβου διαδικτύου του ΓΕΣ.

Η ηλεκτρονική πύλη, πέραν της ανωτέρω υπηρεσίας, παρέχει πρόσβαση στις βεβαιώσεις που δικαιούνται τα Στελέχη και το Συνταξιοδοτούμενο προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως:

α. Τις βεβαιώσεις οικονομικής ενίσχυσης, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για τους μερισματούχους του ΕΚΟΕΜΣ.

β. Τις βεβαιώσεις αποδοχών, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για το εν ενεργεία και συνταξιοδοτούμενο προσωπικό που μισθοδοτήθηκε από τον ΟΛ.ΚΕ.Σ.

γ. Τα αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας, του εν ενεργεία Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού, που μισθοδοτείται από το ΟΛ.ΚΕ.Σ.

Σύντομα, μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης, θα είναι διαθέσιμες και οι ετήσιες βεβαιώσεις βιβλιαρίων υγείας, αρμοδιότητας ΓΕΣ/ΔΥΓ

Για να μεταφερθείτε στην νέα υπηρεσία κάντε κλίκ εδώ: Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.