Νέες ισορροπίες για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Σύμφωνα με την  εφημερίδα “Η Καθημερινή”, τη λειτουργία των αρμοδίων επιτροπών του Πολεμικού Ναυτικού και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που παρακολουθούν την εξέλιξη των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αμφισβητεί, εμμέσως πλην σαφώς, η τροπολογία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, η οποία, ως γνωστόν, υπερψηφίστηκε στη Βουλή.

Στη φωτογραφία η Πυραυλάκατος (ΤΠΚ) Ρουσεν P-67 του Πολεμικού Ναυτικού. (Πηγή: star.gr)

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια Αττικής, έδρας των ναυπηγείων Ελευσίνας, στο εξής «η καταβολή των συμβατικώς προβλεπομένων ποσών, δόσεων και αναπροσαρμογών τιμήματος, θα γίνεται ύστερα από έκθεση του Σώματος Ορκωτών Λογιστών».
Μέχρι σήμερα, το Πολεμικό Ναυτικό που διατηρεί μόνιμο κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας και παρακολουθεί το πρόγραμμα ναυπήγησης των πλοίων και η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ, αρνούνται ότι συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την καταβολή των αναπροσαρμογών που ζητούν τα ναυπηγεία.

Τώρα, οι ισορροπίες, αλλάζουν…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.