Νέοι φορείς πλακών χαμηλής ορατότητας και χαμηλού προφίλ από την “Direct Action”

Ένας λείος, χαμηλής ορατότητας, χαμηλού προφίλ, αλλά και ανθεκτικός φορέας πλακών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κάτω από ένα τζάκετ ή ως ένα εξωτερικό βαλλιστικό γιλέκο. Είναι μια ελαφριά πλατφόρμα, με περιορισμένη αρθρωτή δομή, που διαθέτει μια πλήρως ελαστική φαρδιά ζώνη με δύο θήκες γεμιστήρων τυφεκίου και μια θήκη ασυρμάτου σε κάθε πλευρά, όπως επίσης και ένα εμπρόσθιο άνοιγμα με τρεις ελαστικές θήκες για γεμιστήρες τυφεκίων, οπλοπολυβόλων, πιστολιών, ο χαμηλής ορατότητας φορέας πλακών “HELLCAT” της “Direct Action”, είναι κατασκευασμένος από κατάλληλο πολυστρωματικό Cordura 5000 και ναύλον ύφασμα 210.

Η “Direct Action” είναι ένα έργο που γεννήθηκε από τον συνδυασμό των σπουδαίων σχεδιαστικών και κατασκευαστικών ικανοτήτων με μια στενή και προσωπική κατανόηση των αναγκών του τελικού χρήστη των ειδικών δυνάμεων. Αυτός ο συνδυασμός δημιούργησε την προσέγγιση ενός ατομικού συστήματος που είναι ανοιχτό και ευέλικτο με όλες τις απαραίτητες επιλογές, ωστόσο παραμένει βελτιστοποιημένο και αποφεύγει την υπερβολική επιβάρυνση. Κάθε τμήμα του συστήματος συνδέεται με τα υπόλοιπα τμήματα: όπλα, εξοπλισμό μεταφοράς φορτίου, σακίδια πλάτης, τζάκετ, στολές υπηρεσίες και ακόμα με διασπαστικό πρότυπο – κάθε ένα από αυτά είναι μέρος ενός συνόλου και αποτελεί ένα βασικό συστατικό που είναι σημαντικό για την επιτυχία της αποστολής.

Όταν δημιουργήθηκε η “Direct Action” κάθε λεπτομέρεια ήταν υπό αυστηρή μελέτη από αυτή την οπτική γωνιά του συστήματος -χωρίς τυχαίες επιλογές, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς τη σχεδιαστική προσέγγιση του “ίδιου παλιού υλικού”, χωρίς οπισθοχώρηση από τις νέες τεχνολογίες -και όλα έχοντας ως βάση την από πρώτο χέρι, πραγματική εμπειρία των επίλεκτων μονάδων ειδικών επιχειρήσεων.

Η εταιρεία δήλωσε ότι τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από την “GROM” και εξειδικευμένους χρήστες από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Direct_Action
H “Direct Action” παρουσιάζει τον φορέα πλακών χαμηλής ορατότητας “HELLCAT” και τον φορέα πλακών χαμηλού προφίλ “CORSAIR” στην έκθεση “Enforce Tac 2018”.

Απόδοση/Μετάφραση απο το “Monch.Com” για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.