Όχημα υποστήριξης της RMMV. (rheinmetall-defence.de)

Όχημα υποστήριξης της RMMV. (rheinmetall-defence.de)

H Γερμανική εταιρεία Rheinmetall, στο πλαίσιο σύμβασης αξίας πάνω από 100 εκατομμύρια €, προκειται να προμηθεύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Νορβηγίας με ένα νέο στόλο οχημάτων υποστήριξης.
Με την σύμβαση η εταιρεία θα παραδώσει αριθμό στρατιωτικών οχημάτων Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) σε διάφορες εκδόσεις.

Η νέα παραγγελία συνοδεύεται από μια επιπρόσθετη σύμβαση, συμφωνά με την οποία η RMMV θα παρέχει στις Νορβηγικές Ένοπλες Δυνάμεις μακροχρόνιες υπηρεσίες υποστήριξης. Το πλαίσιο της σύμβασης θα διαρκέσει μέχρι το 2025.

Τα οχήματα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία θα αποκτηθούν με σκοπό την ενίσχυση της μεταφορικής ικανότητας του σώματος υποστήριξης του Νορβηγικού Στρατού, όπως επίσης και να επεκτείνουν τις επιχειρησιακές ικανότητες του.
Τα οχήματα διαμορφωθούν ώστε να καλύπτουν απαιτήσεις, της ενσωμάτωσης διάφορων αμαξωμάτων, προηγμένων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, τεχνολογίας ελέγχου και οπλικών σταθμών με χειρισμό από απόσταση τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται συμφωνά με τις προδιαγραφές.

Η παράδοση του πρώτου πακέτου οχημάτων θα αρχίσει το 2015, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2017.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: