Νοτιοκορεατική εταιρεία θα παρουσιάσει το ΤΟΜΑ AS21 Redback, τον προτεινόμενο αντικαταστάτη του M113AS4 της Αυστραλίας

Κατά το αμυντικό συνέδριο Land Forces 2018 που θα διοργανωθεί στην Αδελαΐδα, στην Αυστραλία από 4 ως 6 Σεπτεμβρίου, η νοτιοκορεατική εταιρεία «Αμυντικά Συστήματα Hanwha» θα παρουσιάσει το τεθωρακισμένο όχημα μάχης (ΤΟΜΑ) AS21 Redback.

Η εξελιγμένη έκδοση του τεθωρακισμένου οχήματος μάχης K21, που στην Αυστραλία θα ειναι γνωστό ως AS21 Redback, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αμυντικό συνέδριο Land Forces 2018.

Το AS21 Redpack έχει σχεδιαστεί για την προσπάθεια αντικατάστασης Land 400 Φάση 3 του τεθωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικου (ΤΟΜΠ) M113AS4 του Αυστραλιανού Στρατού.

Οι νέες τροποποιήσεις έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την ικανότητα επιβίωσης έναντι των μεγαλύτερων επιπέδων απειλών και των αντίστοιχων εχθρικων ΤΟΜΑ. Επίσης, το Redpack διαθέτει μεγαλύτερο σκάφος με περισσότερο εσωτερικό χώρο για φιλοξενεί οχτώ ενήλικες επιβιβασμένους άνδρες συν τρεις ως πλήρωμα.

Η Hanwha επιβεβαίωσε ότι οι προβλέψεις του χώρου, βάρους και ισχύος έχουν πραγματοποιηθεί για να επιτραπεί στον πύργο να φιλοξενήσει ένα σύστημα ενεργής προστασίας που πολύ πιθανόν οι Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις (ADF) να επιλέξουν ξεχωριστά, με τους αισθητήρες εντοπισμού και στοχοποιήσης, τους διανομείς παρεμβολών ραντάρ να φαίνονται καθαρά.

Ο εκπρόσωπος της Hanwha δήλωσε, «με τέτοια κληρονομία, η εταιρεία Αμυντικά Συστήματα Hanwha μπορεί να τροποποιήσει τις θωρακισμένες λύσεις σε μια ποικιλία προδιαγραφών με σκοπό να πληροί τις απαιτήσεις των μελλοντικών πολεμικών επιχειρήσεών κάθε χώρας.»

Η εταιρεία Αμυντικά Σύστημα Hanwha ειναι ο ηγετικός παροχέας αμυντικών πλατφορμών της Νότιας Κορέας με χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικου, τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, αντιαεροπορικά συστήματα και συστήματα εκτόξευσης.

Απόδοση/Μετάφραση απο το «Defence-Blog.Com» για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.