Στο εν λόγω Σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 36 εκπαιδευόμενοι από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Κατάρ, Ισπανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. (Φωτ: mpsotc.gr)

Tην Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ξεκίνησε το Βασικό Πολυεθνικό Σχολείο Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (Multinational CIMIC Basic Course) στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς.Στο εν λόγω Σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 36 εκπαιδευόμενοι από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Κατάρ, Ισπανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν θεωρητικά αντικείμενα που αφορούν στις Τακτικές-Τεχνικές-Διαδικασίες καθώς και το Δόγμα της Πολιτικο-Στρατιωτικής Συνεργασίας. Παράλληλα θα πραγματοποιήσουν και πρακτική εφαρμογή που περιλαμβάνει εδραίωση εμπιστοσύνης σε περιβάλλον πολιτικο-στρατιωτικής συνεργασίας, τεχνικές διαπραγμάτευσης, χρήση συνδέσμων, χειρισμό ΜΜΕ και χειρισμό κρίσεων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: