Ολλανδία: Σύστημα αδρανειακής πλοήγησης “Sigma 40” για τα υποβρύχια κλάσης “Walrus”

Μετά από τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού, το σύστημα αδρανειακής πλοήγησης της “Safran” (συμπεριλαμβανομένων μονάδων αδρανειακής πλοήγησης “Sigma 40” και συναφών υπολογιστών) επιλέχθηκε για τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων κλάσης “Warlus” του Ολλανδικού Βασιλικού Ναυτικού.

Με μια κοινή ανακοίνωση, ο Ντάνι Προνκ, ο διευθυντής προμηθειών έργων, και ο Ζαπ Χαγκεστειν, ο κύριος εργολάβος ναυτικών συστημάτων, που εκπροσωπεί τον Οργανισμό Αμυντικού Υλικού Ολλανδίας (DMO) ο οπόιος ήταν υπευθυνός για την διαδικασία επιλογής, δήλωσαν: “Επιλέξαμε την εταιρεία “Safran Electronics & Defense” επειδή έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην μακρά εμπειρία της ως προμηθευτής ναυτικού εξοπλισμού. Η απόδοση και η αξιοπιστία των συστημάτων της, όπως επίσης και οι υπηρεσίες υποστήριξης πελάτη, ήταν επίσης καθοριστικοί παράγοντες στην επιλογή μας”.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Ζαν-Κριστοφερ Μιουγκλερ, επικεφαλής πωλήσεων και προώθησης του αμυντικού τμήματος της “Safran Electronics & Defense”, πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την επιλογή, η οποία αναγνωρίζει την θέση μας ως ευνοούμενο προμηθευτή των υποβρυχίων κλάσης “Walrus”. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στην “DMO”, της οποίας η επιλογή για ακόμα μια φορά απεικονίζει την εξαιρετική εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα”.

Το “Sigma 40” της “Safran Electronics & Defense” ειναι το ναυτικό σύστημα αδρανειακής πλοήγησης με τις καλύτερες πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.