Οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατιώτες που υπηρέτησαν στην 23 Επιλαρχια Μέσων Αρμάτων, πραγματοποιήσαν την 2η Ετησία Συνάντηση. (parisis.wordpress.com)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συναντηθήκαμε σήμερα (1.06.2014) στο Λιτόχωρο αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατιώτες που υπηρετήσαμε στην 23 Επιλαρχία. Η συνάντηση έγινε στο στρατόπεδο της Επιλαρχίας. Ακολούθησε συνεστίαση στη Λέσχη Αξιωματικών.

Η ατμόσφαιρα ήταν περισσότερο από εξαιρετική, το ηθικό και το πνεύμα μονάδος υψηλό. Αξίζει να σημειωθεί η ευγενική φιλοξενία εκ μέρους του Διοικητή της 23 ΕΜΑ Ανχη Ν. Θεοδοσίου και η παρουσία του διοικητή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Ι. Τσανιδάκη.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί πλέον θεσμό που φαίνεται ότι θα δυναμώνει κάθε χρόνο.

Περισσότερα με φωτογραφίες στη σελίδα της 23 ΕΜΑ: 23ΕΜΑ LITOXORO

Σχετικό άρθρο: Πρώτη συνάντηση μαυροσκούφηδων της 23 ΕΜΑ

Αναμνηστικές κούπες. (parisis.wordpress.com)

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: