Ολοκλήρωθηκε το συνεδρίο "Ναυτικής Ισχύος"

Παρόντες στο Συνέδριο ήταν ο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, καθώς και εκπρόσωποι από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. (Πηγή: ΓΕΝ)

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 ολοκληρώθηκε στη Σχολή Εξάσκησης Ναυτικής Τακτικής, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, το συνέδριο «Ναυτικής Ισχύος» όπου συζητήθηκαν θέματα Πολιτικό-Στρατιωτικού ενδιαφέροντος αναφορικά με τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στο συνέδριο παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ο Αρχηγός Στόλου, Διπλωμάτες και Εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, καθώς και στελέχη όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.