Ολοκλήρωση Συμμετοχής της 335 Μοίρας στο TLP στην Ισπανία

Ολοκλήρωση Συμμετοχής της 335 Μοίρας στο TLP στην Ισπανία. (ΓΕΑ)

Ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) ότι από τη Δευτέρα, 30 Απριλίου, έως και την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012, η 335 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Αράξου, συμμετείχε στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2012 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 116 ΠΜ τέσσερα αεροσκάφη F-16 Blk 52+ Αdv, με έξι Ιπταμένους και τριάντα δύο Τεχνικούς.

Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Νατοϊκά πρότυπα και διαδικασίες.Ολοκλήρωση Συμμετοχής της 335 Μοίρας στο TLP

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.