Ολοκλήρωση εργασιών συνόδου NEWAC στα Χανιά. (ΓΕΕΘΑ)

Από 3 έως και 5 Ιουνίου 2014 διοργανώθηκε στα Χανιά η 97η Σύνοδος του NATO Electronic Warfare Advisory Committee (NEWAC) με συμμετοχή εκπροσώπων των Κρατών-Μελών της Συμμαχίας καθώς και εκπροσώπων των Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), NATO Communications and Information Agency (NCIA), United States-European Union Command (USEUCOM) και Joint Electronic Warfare Core Staff (JEWCS).

Ολοκλήρωση εργασιών συνόδου NEWAC στα Χανιά. (ΓΕΕΘΑ)

Οι εργασίες της Συνόδου φιλοξενήθηκαν σε αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου «ΑΚΑΛΗ» στην πόλη των Χανίων.

Η εν λόγω Συμβουλευτική Επιτροπή Ηλεκτρονικού Πολέμου του ΝΑΤΟ (NEWAC) είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη της ανάπτυξης, από πλευράς ΝΑΤΟ, Πολιτικής, Δόγματος και αρχών Διοίκησης και Ελέγχου σε θέματα Ηλεκτρονικού Πολέμου, καθώς και για την παρακολούθηση της υποστήριξης σε θέματα Ηλεκτρονικού Πολέμου των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ.

Ολοκλήρωση εργασιών συνόδου NEWAC στα Χανιά. (ΓΕΕΘΑ)

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: