Άρματα μάχης στα χιόνια.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Χαμαιλέων 2015», επιπέδου Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων, από τους νέους Ανθυπιλάρχους της Τάξεως 2014 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, οι οποίοι εκπαιδεύονται στη Σχολή Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα και τους συμμαθητές τους Ανθυπολοχαγούς Πεζικού και Μηχανικού επίσης της Τάξεως 2014, οι οποίοι εκπαιδεύονται στις Σχολές Πεζικού στη Χαλκίδα και Μηχανικού στο Λουτράκι αντιστοίχως.

ΤΑΜΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ 2015.

Ο βασικός σκοπός της ασκήσεως ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη διοίκηση και τον έλεγχο των τμημάτων τους, καθώς και στην αντίδραση στις τακτικές και ειδικές καταστάσεις που εξελίσσονται στο πεδίο της μάχης.

Ενημερωση αρματιστων.

Χαρακτηριστικό της δε η κοινή εκπαίδευση νέων αξιωματικών, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά Όπλα, κάτι που σηματοδοτεί και οικονομίες κλίμακος, αλλά και καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους ήδη από τα πρώτα τους βήματα στον Ελληνικό Στρατό.

Αρματα μάχης Leopard 1A5 και M48A5 MOLF.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των απαιτήσεων και των προβλημάτων που δημιουργούνται σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον και την επαύξηση της ικανότητας ταχείας αντιδράσεως για τη διαχείριση αυτών.

ΤΑΜΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ 2015.

ΤΑΜΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ 2015.

ΤΑΜΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ 2015.

ΤΑΜΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ 2015.

Λ.Σ.Μ.

parapolitika.gr

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: