Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της Σχολής Ικάρων

Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)

Από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, η Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ), που ορίσθηκε από την ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ), επισκέφθηκε τη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στο πλαίσιο της προβλεπόμενης, από την κείμενη νομοθεσία, αξιολόγησης της Σχολής.

Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα ερωτηματολόγια της ΑΔΙΠ και αφορούσαν στο Πρόγραμμα Σπουδών, στο Διδακτικό και Ερευνητικό Έργο και στις Υποδομές.

Για τον σκοπό της αξιολόγησης συμπληρώθηκαν 4.000 ανώνυμα ερωτηματολόγια από τους Ίκαρους, τα οποία καταγράφηκαν και επεξεργάστηκαν από τις Ομάδες Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΕΟΑ). Οι Ομάδες είχαν συγκροτηθεί από Πολιτικό και Στρατιωτικό Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό της Σχολής υπό την εποπτεία της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), με Πρόεδρο τον Διοικητή της Σχολής, Υποπτέραρχο (Ι) Παντελή Σαπαντζόγλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, τα μέλη της ΕΕΑ συναντήθηκαν με το Διδακτικό Προσωπικό, τους Ίκαρους καθώς και το προσωπικό που υποστηρίζει την εκπαίδευση και επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.