Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στην Αεροπορική Βάση του Lecce της Ιταλίας, η τελετή αποφοίτησης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που εκπαιδεύονται στο Επιχειρησιακό Στάδιο με αεροσκάφη MB-339C/D στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών.

Τα πτυχία και την αναμνηστική πλακέτα, στους τέσσερις Ανθυποσμηναγούς, επέδωσαν ο Διοικητής της Μονάδας, Colonel (P) Luigi Casali και ο Διοικητής της 212 Μοίρας, Lieutenant  Colonel (P) Mauro Macrino, αντίστοιχα.

Η εκπαίδευση ξεκίνησε την 12 Δεκεμβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.

Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της ΙταλίαςΟλοκλήρωση Εκπαίδευσης της 86ης Σειράς Ανθυποσμηναγών της ΠΑ στο Lecce της Ιταλίας

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: