Ο κ. Α/ΓΕΑ με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ, Σεΐχη Khalifa Bin Zayed Al Nahyan (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΣ) ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ομολόγου του, Υποπτέραρχου Mohamed Bin Swaidan Saeed Al Qamzi, επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013.

Ο κ. Α/ΓΕΑ με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahye. (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παρευρεθεί στην έκτη (6η) Διεθνή Σύνοδο Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών [Dubai International Air Chief Conference (DIAC)], με θέμα “Ο μελλοντικός ρόλος της αεροπορικής ισχύος σε κοινό ενιαίο συμμαχικό περιβάλλον”, στο Ντουμπάι, καθώς και στη δέκατη τρίτη (13η) Διεθνή Αεροπορική Έκθεση “Dubai Air Show 2013”.

Διεθνή Αεροπορική Έκθεση “Dubai Air Show 2013” (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyen, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ομόλογους του της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΑΕ, Υποπτέραρχο Mohamed Bin Swaidan Saeed Al Qamzi, της Γαλλίας, Πτέραρχο Denis Mercier καθώς και της Ιταλίας, Αντιπτέραρχο Pasquale Preziosa.

Συνάντηση κ. Α/ΓΕΑ με τον Διοικητή Αεροπορίας ΗΑΕ, Υποπτέραρχο Mohamed Bin Swaidan Saeed Al Qamzi. (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Συνάντηση κ. Α/ΓΕΑ με τον Ιταλό ομόλογό του, Αντιπτέραρχο Pasquale Preziosa. (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Συνάντηση κ. Α/ΓΕΑ με τον Γάλλο ομόλογό του, Πτέραρχο Denis Mercier. (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Παραχώρηση συνέντευξης στο περιοδικό “Nation Shield”. (Φωτ © Πολεμική Αεροπορία)

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ομολόγου του, Υποπτέραρχου Mohamed Bin Swaidan Saeed Al Qamzi, επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παρευρεθεί στην έκτη (6η) Διεθνή Σύνοδο Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών [Dubai International Air Chief Conference (DIAC)], με θέμα “Ο μελλοντικός ρόλος της αεροπορικής ισχύος σε κοινό ενιαίο συμμαχικό περιβάλλον”, στο Ντουμπάι, καθώς και στη δέκατη τρίτη (13η) Διεθνή Αεροπορική Έκθεση “Dubai Air Show 2013”. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyen, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ομόλογους του της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΑΕ, Υποπτέραρχο Mohamed Bin Swaidan Saeed Al Qamzi, της Γαλλίας, Πτέραρχο Denis Mercier καθώς και της Ιταλίας, Αντιπτέραρχο Pasquale Preziosa.

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8269
Copyright © Πολεμική Αεροπορία

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: