Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Δ. Αβραμόπουλου στις Περιοχές Ευθύνης των 79 και 96 ΑΔΤΕ (φωτ&βίντεο)

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»Ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη (26.06.2014), η περιοδεία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στις Περιοχές Ευθύνης των 79 και 96 Ανωτέρων Διοικήσεων Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»
Ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά επισκέφθηκε στρατιωτικά φυλάκια και μονάδες στη Χίο, τις Οινούσες, την Παναγιά, την Ικαρία, το Αγαθονήσι και τη Σάμο, ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή τους και απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό τους, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»
«Έχοντας την πολιτική ευθύνη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και ως πολίτης αυτής της χώρας αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος, ασφαλής και αυτό οφείλεται σε εσάς.Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Ελικοδρόμιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»
Απευθύνω εκ μέρους όλων μας ένα εγκάρδιο χαιρετισμό σε εσάς, τις οικογένειές σας, το στελεχιακό μας δυναμικό, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, το πολιτικό προσωπικό, τους κληρωτούς που βρίσκονται και υπηρετούν στην ακριτική ζώνη, στο ακριτικό τόξο από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο. Η ελληνική Πολιτεία σας σέβεται και αναγνωρίζει το σπουδαίο εθνικό έργο που επιτελείτε.Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Φυλάκιο «ΑΓ. ΕΛΕΝΗΣ» στη Χίος
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο η πολιτική, όσο και η στρατιωτική σας ηγεσία νοιαζόμαστε και φροντίζουμε έτσι ώστε να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες που σημειώθηκαν, το συντομότερο δυνατόν. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και για τα οποία είμαι διαρκώς ενήμερος σε αγαστή συνεργασία με τη φυσική σας ηγεσία, τα αντιμετωπίζουμε και σταδιακά αποκαθίστανται…..Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Φυλάκιο «ΑΓ. ΕΛΕΝΗΣ» στη Χίο
..…Στο μέτωπο ρευστότητας και αστάθειας που καλύπτει όλη τη περιοχή μας, από τον Καύκασο, την Ουκρανία, μέχρι και όλο το εύρος της Βορείου Αφρικής, με κορύφωση τα όσα γίνονται αυτόν τον καιρό στη Συρία, αλλά και στο Ιράκ, υπάρχει μία όαση ασφάλειας, που είναι η Ελλάδα.Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Φυλάκιο «ΑΓ. ΕΛΕΝΗΣ» στη Χίο
Όαση σταθερότητας, με σταθεροποιητικό ρόλο, οσάκις αυτό χρειαστεί. Γι’ αυτό και από κοινού με την στρατιωτική ηγεσία κάθε φορά που μας ζητείται, ανταποκρινόμαστε θετικά σε ο,τιδήποτε μπορεί να συνδράμει τη Διεθνή Κοινότητα με βάση τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντι στη Συμμαχία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Φυλάκιο «ΑΓ. ΕΛΕΝΗΣ» στη Χίο
Απευθύνουμε διαρκές μήνυμα, προς τις ηγεσίες των γειτονικών χωρών, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι αυτό που επιδιώκουν οι λαοί είναι η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία. Θέλω να θυμίσω, ότι κανείς δεν περίμενε πριν από χρόνια ότι εκατομμύρια γειτόνων μας θα επισκέπτονταν τη πατρίδα μας φιλειρηνικά, για να μοιραστούν μαζί μας τη φιλοξενία μας και τις ομορφιές της πατρίδας μας.ΟΜΙΛΙΑ ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο προσωπικό της 96 ΑΔΤΕ στη Χίο
Αυτό είναι ένα βαθύτερο μήνυμα που στέλνουν οι λαοί προς τις ηγεσίες τους και τους καλούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Να κάνουν ένα άλμα στο μέλλον, να πάρουν τα μηνύματα που οι καιροί τούς στέλνουν, να προσαρμοστούν σε αυτά και να ανταποκριθούν στη φιλειρηνική, εγκάρδια και ειλικρινή πολιτική που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει υιοθετήσει η Πατρίδα μας…..Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ», 96 ΑΔΤΕ στη Χίο…..Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά οι ασκήσεις που διοργανώνονται και πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια. Και αυτό δεν γίνεται μονάχα για να δείχνουμε τι διαθέτουμε, ούτε για να στείλουμε μηνύματα φόβου και ανησυχίας στη γειτονιά μας, αλλά το κυριότερο να στείλουμε μηνύματα ασφάλειας και σιγουριάς στους Έλληνες πολίτες.
Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ», 96 ΑΔΤΕ στη ΧίοΣυνάμα, δε, να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα πέρα και πάνω από την κρίση, διαθέτει, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και στη δική σας καθημερινή προσπάθεια, ένα από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώπη.
Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ», 96 ΑΔΤΕ στη ΧίοΑυτό το σύστημα πέραν του βασικού του σκοπού έχει και ένα άλλο: να υπηρετεί την υπόθεση της ειρήνης, της συνεργασίας, της καλής γειτονίας. Έτσι, δεν διστάζω μία ακόμα φορά να πω ότι αυτό που βιώνουμε στον χώρο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των βασικών συντεταγμένων δομών ασφάλειας της χώρας, εκπέμπει ένα μήνυμα ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ», 96 ΑΔΤΕ στη ΧίοΑπό την άλλη μεριά είμαστε και έτοιμοι. Την ετοιμότητα λοιπόν την εγγυάται το σύστημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, του οποίου η καρδιά όπως είπα, είστε εσείς».Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ», 96 ΑΔΤΕ στη ΧίοΟ ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος στο Αεροδρόμιο «ΟΜΗΡΟΣ» στη ΧίοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοςΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Στρατόπεδο «ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ» στην 79 ΑΔΤΕ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο φυλάκιο ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο φυλάκιο ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο φυλάκιο ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ στη ΣάμοΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο φυλάκιο ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ στη ΣάμοΟ ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος με τον Δήμαρχο του Αγαθονησίου στο ελικοδρόμιοΟ ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος με τους μαθητές του ΑγαθονησίουΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στην Κ/Φ «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» στο ΑγαθονήσιΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στην Κ/Φ «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» στο ΑγαθονήσιΣυζήτηση του ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου με τους κατοίκους του Αγαθονησίου στο ΑγαθονήσιΣυζήτηση του ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου με τους κατοίκους του Αγαθονησίου στο ΑγαθονήσιΟ ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου με Δυνάμεις Καταδρομών στο ΑγαθονήσιΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» στο ΑγαθονήσιΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» στο ΑγαθονήσιΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» στο ΑγαθονήσιΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Τάγμα Εθνοφυλακής «ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ» στην ΙκαρίαΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Τάγμα Εθνοφυλακής «ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ» στην ΙκαρίαΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Τάγμα Εθνοφυλακής «ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ» στην ΙκαρίαΑεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην ΙκαρίαΕπίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.