Άσκηση MILEX-16. (ΓΕΕΘΑ)

Άσκηση MILEX-16. (ΓΕΕΘΑ)

Από τις 17 έως τις 27 Μαΐου 2016 διεξήχθη στην έδρα του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της ΕΕ (ΕΣΕΕΕ), στη Λάρισα, η Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων «MILEX-16», τύπου CPX – CAX (Command Post Exercise – Computer Assisted Exercise), με σκοπό την εξάσκηση του προσωπικού σε διαδικασίες διαχείρισης κρίσεων, σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της άσκησης, το ΕΣΕΕΕ στελεχώθηκε με επιπλέον προσωπικό, τόσο από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και από στελέχη προερχόμενα από τα λοιπά Επιχειρησιακά Στρατηγεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και με παρατηρητές από το ΝΑΤΟ και από χώρες μη μέλη της ΕΕ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: