Ολοκληρώθηκε το βασικό σχολείο εκπροσώπων τύπου στο ΠΚΕΕΥΕ, στο Κιλκίς

Λήξη Βασικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2015. (ΓΕΕΘΑ

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε το Βασικό Σχολείο Εκπροσώπων Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ, κατά την διάρκεια του οποίου οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικά αντικείμενα Εκπροσώπων Τύπου του ΝΑΤΟ.

Στο Σχολείο αυτό διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετείχαν 20 εκπαιδευόμενοι από 6 διαφορετικές χώρες (Γαλλία, Ελλάδα, Κίνα, Νιγηρία, Πακιστάν και Τυνησία).

Πρέπει να σημειωθεί την μεγάλη επιτυχία του Σχολείου, όπως την περιγράφουν και οι ίδιοι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση του.

Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολουθήσαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ενημέρωση κοινού, όσο και ασχολήθηκαν με πρακτική εφαρμογή αυτών (ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές συνεντεύξεις, συνεντεύξεις τύπου κά), ενώ είχαν και την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην άσκηση «NORTHERN MESSENGER», όπου ασχολήθηκαν έμπρακτα με την οργάνωση ενός γραφείου ενημέρωσης κοινού, σε μια περιοχή επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι συμμετειχαν σε μια σειρά πολιτισμικών δραστηριοτήτων, και εκτός των άλλων, είχαν και την ευκαιρία να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο των «Αιγών» καθώς και τον τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό σταθμό του TV-100.

End of the Public Affairs Officers Course 2015 (II)End of the Public Affairs Officers Course 2015 (II)End of the Public Affairs Officers Course 2015 (II)End of the Public Affairs Officers Course 2015 (II)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

4 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.