Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακης Εκπαιδευσης (ΓΕΕΘΑ)

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης (ΔΙΣΕΣ), που διεξήχθη για πρώτη φορά, στις εγκαταστάσεις της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω Σχολείο, διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων, από 4 έως 29 Μαΐου 2015, ήταν στην Αγγλική γλώσσα και συμμετείχαν 14 Αξιωματικοί από την Αίγυπτο, Κατάρ, Αλβανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Κύπρο και Επιτελείς από τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων.

Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακης Εκπαιδευσης (ΓΕΕΘΑ)

Σκοπός του Σχολείου, ήταν η εκμάθηση των αρχών και εργαλείων της διαδικασίας Επιχειρησιακής Σχεδίασης, έτσι ώστε ο συνδυασμός τους με τη γνώση, την εμπειρία και την ορθολογική κρίση ενός εκάστου σπουδαστή να τον καταστήσει ικανό να διαχειριστεί μεγάλο εύρος επιχειρησιακών θεμάτων, στο πλαίσιο συμμετοχής του σε ένα Διεθνές Διακλαδικό Επιτελείο.

Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακης Εκπαιδευσης (ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: