Ολοκληρώθηκε το 1º Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, το 1ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος με θέμα “Αεροπορικό Όπλο – Εξέλιξη και Προοπτική στο Εγγύς Περιβάλλον”.

Στη φωτογραφία ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης. (Πηγή: ΓΕΑ)

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και συμμετείχαν ομιλητές από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, πανεπιστημιακοί καθώς και στελέχη του ΓΕΕΘΑ και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος με θέμα “Αεροπορικό Όπλο – Εξέλιξη και Προοπτική στο Εγγύς Περιβάλλον”. (Πηγή: ΓΕΑ)

Το σεμινάριο παρακολούθησαν, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης – Αινιάν ΠΝ, Ανώτατοι Αξιωματικοί του ΓΕΑ και του ΑΤΑ καθώς και προσωπικό των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.