Ολοκληρώθηκε το 24º πολυθεματικό ιατρικό συμπόσιο στο 251ΓΝΑ

24º Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 24º Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ).

Η επιστημονική εκδήλωση είχε ως κεντρική θεματολογία το τραύμα και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τη σύγχρονη αντιμετώπιση του Πολυτραυματία, τόσο σε ειρηνική όσο και σε πολεμική περίοδο.

24º Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

Την έναρξη κήρυξε ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος και ομιλητές ήταν ιατρικό προσωπικό του 251ΓΝΑ καθώς και επιστήμονες από ελληνικά πανεπιστήμια και νοσηλευτικά ιδρύματα.

24º Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

Στο Συμπόσιο παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, κ. Ιωάννης Ταφύλλης, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Δριτσάκος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης.

24º Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)
Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος. (ΓΕΑ)
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας. (ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.