Από 7 έως 9 Ιουνίου 2016, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, το 7ο Ετήσιο Συνέδριο του Κέντρου, με θέμα: «Challenges to Maritime Security Derived from Transnational Organized Crime at Sea».

Στο συνέδριο συμμετείχαν 155 σύνεδροι από την Ελλάδα, 24 κράτη-μέλη και οργανισμούς του ΝΑΤΟ, κράτη εκτός Συμμαχίας, οργανισμούς της Ε.Ε. και διεθνείς οργανισμούς, καθώς και εκπρόσωποι της διεθνούς ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η πραγμάτευση και εμβάθυνση επί θεμάτων που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα των απειλών κατά της θαλάσσιας ασφάλειας προερχόμενες από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, καθώς και η διατύπωση σχετικών προτάσεων και λύσεων.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: