Ονομασία νέων Σμηνιών της 63ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ)

Φωτογραφία απο την τελετή Ονομασίας των νέων Σμηνιών της 63ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ). (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η τελετή Ονομασίας των νέων Σμηνιών της 63ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).

Η ΣΤΥΑ βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας (Δήμος Αχαρνών) και απέχει από το κέντρο των Αθηνών 18 km περίπου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους, στον πρωτεύσαντα απόφοιτο της 63ης Σειράς ΣΤΥΑ, Σμηνία (ΤΗΓ) Χρυσόστομο Φωτιάδη, στον πρωτεύσαντα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, Σμηνία (ΤΜΑ) Βασίλειο Ζουγιανό καθώς και στους πρωτεύσαντες των ειδικοτήτων.

Αποστολή της Σχολής, είναι η εκπαίδευση Τεχνικών Υπαξιωματικών άρτια καταρτισμένων, ώστε να είναι ικανοί να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις και στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν μέσα σε ένα υψηλό τεχνολογικά φορέα που είναι η Πολεμική Αεροπορία. (Φωτ: ΓΕΑ)

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Επιτελάρχης της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Τσομπανικολίδης, ο Διοικητής της ΣΤΥΑ, Ταξίαρχος (Ι) Μιχαήλ Γιατζιτζόγλου, ο Διοικητής της 123 Πτέρυγας Τεχνικής Εκπαίδευσης, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Σιαμπάνης, ο Διοικητής της Σχολής Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων, Αντισμήναρχος (Ρ) Δημήτριος Τσουκαλάς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών της ΔΑΕ.

Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους στους πρωτεύσαντες Σμηνίες. (Φωτ: ΓΕΑ)
Ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επέδωσε επαίνους στους πρωτεύσαντες Σμηνίες. (Φωτ: ΓΕΑ)
Η ΣΤΥΑ. είναι ανεξάρτητη Μονάδα της ΠΑ (ισότιμη με Σμηναρχία) και υπάγεται στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ). (Φωτ: ΓΕΑ)
Το Ελληνικό πνεύµα δηµιουργικό και πάντοτε πρωτοπόρο ,συνέλαβε με το µύθο του Δαίδαλου την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να κατακτήσει τους ουρανούς µε τον πρώτο Αεροπόρο, τον Ίκαρο. (Φωτ: ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.