Φωτογραφία από την ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών Υγειονομικού, Οικονομικού, Στρατολογικού – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων και Ψυχολογικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Τα ξίφη απένειμε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Φωτογραφία από την ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Από τη Σχολή αποφοίτησαν 22 Αξιωματικοί (16 άνδρες και 6 γυναίκες εκ των οποίων 1 αλλοδαπός), οι οποίοι κατανέμονται ως εξής:

  • 8 στο Στρατό Ξηράς (2 ιατροί, 1 οδοντίατρος, 1 κτηνίατρος και 1 οικονομικός).
  • 4 στην Πολεμική Αεροπορία (1 ιατρός, 1 οδοντίατρος, 1 κτηνίατρος και 1 οικονομικός).
  • 6 στο Πολεμικό Ναυτικό (2 ιατροί, 1 κτηνίατρος, 2 οδοντίατροι και 1 ψυχολόγος).
  • 3 Κοινών Σωμάτων Στρατολογικού – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων.

Αναμνηστική φωτογραφία μετά την ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: