Ορκωμοσία πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα (φωτ)

Ορκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, η ορκωμοσία των Σπουδαστών Ιης Τάξεως.

Στην τελετή παραβρέθηκαν o A/ΓΕΣ, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, ο Διοικητής της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, οι θρησκευτικές, στρατιωτικές και πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πόλης των Τρικάλων καθώς και οι οικογένειες των ορκισθέντων Σπουδαστών.

Ορκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥΟρκωμοσία Σπουδαστών Ιης Τάξης της ΣΜΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.