Αρματα μάχης T-84 Oplot-M. (Victor Dashkiyeff/armyrecognition.com)

Συμφώνα με φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, πέντε άρματα μάχης T-84 Oplot-M, που αναπτύχθηκαν και κατασκευάστηκαν από το σχεδιαστικό γραφείο μηχανημάτων Kharkiv Morozov, είναι έτοιμα να παραδοθούν στον Βασιλικό Στρατό της Ταϊλάνδης στις αρχές του 2015. Τον Μάρτιο του 2011, η Ταϊλάνδη υπέγραψε σύμβαση αξίας 230 εκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια 49 ουκρανικής κατασκευής αρμάτων μάχης T-84 Oplot-M.

Θέση αρχηγού.

Η Ταιλάνδη υπέγραψε σύμβαση με την Ουκρανία για την προμήθεια 49 σύγχρονων αρμάτων μάχης T-84 Oplot-M. Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2014, πέντε πρώτα άρματα Oplot-M παραδόθηκαν στον Βασιλικό Στρατό της Ταϊλάνδης. Ο αριθμός παραδόσεων θα αυξάνεται σταδιακά λόγω της εκπαίδευση των πληρωμάτων στην Ταϊλάνδη.

Το άρμα μάχης Oplot βασίζεται στο άρμα μάχης T-80UD, όμως διαθέτει αριθμό προηγμένων χαρακτηριστικών που το ξεχωρίζουν από το T-80UD.

Θέση αρχηγού.

Το T-84 Oplot-M (όπου «Μ» εκσυγχρονισμένο), ή “BM Oplot” είναι η νεότερη και πιο εξελιγμένη έκδοση του T-84 είναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του “T-84 Oplot” με περισσότερο σύγχρονη θωράκιση, νέα συστήματα ηλεκτρονικών αντιμέτρων και άλλα.

T-84 Oplot.

Ένα εμφανές χαρακτηριστικό είναι το νέο πανοραμικό περισκόπιο PNK-6. Το BM Oplot είναι μια περεταίρω εξέλιξη του προγενέστερου Oplot, το οποίο βασίζεται στο άρμα μάχης T-84. Το άρμα διαθέτει συμβατικό σχεδιασμό με το διαμέρισμά του οδηγού μπροστά, το διαμέρισμά μάχης στο κέντρο και το διαμέρισμα ισχύος στο πίσω, διαθέτει πλήρωμα τριών στρατιωτών.

T-84 Oplot

T-84 Oplot.

T-84 Oplot

https://www.youtube.com/watch?v=VEdMI0RqePQ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: