Το ουκρανικής προελεύσεως Θωρακισμένο Όχημα Ιατρικής Περίθαλψης BMM-4M βασίζεται στο σκάφος του θωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού BTR-4. (armyrecognition.com)

Οι ζωές και η υγεία των Ουκρανών στρατιωτών στην περιοχή των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων (ATO) θα περιθάλπονται από τα θωρακισμένα οχήματα ιατρικής περίθαλψης BMM-4S, τα οποία κατασκευάζονται πάνω στο σκάφος του BTR-4E. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτά τα οχήματα στο εγγύς μέλλον προκειται να τεθούν σε υπηρεσία από τον Ουκρανικό Στρατό.

Το Γραφείο Σχεδιασμού Κατασκευής Μηχανημάτων Χάρκωβ Μαρόζωφ είναι ο δημιουργός αυτού του τροποποιούμενου BTR-4E. Άλλωστε, η μαζική παραγωγή του οχήματος οργανώνεται ανάλογα των δυνατοτήτων του Εργοστασίου Ειδικών Μηχανημάτων Χάρκωβ. Και οι δύο βιομηχανίες συνεργάζονται με τον Κρατικό Εμπορικό Οίκο Ουκραμπαρονμπρόμ.

Οι δύο πρώτες μονάδες των BMM-4S θα έχουν παραδοθεί στους στρατιώτες μέχρι τον Οκτώβριο 2014.

Το BMM-4S θα διαθέτει θέσεις για οπλισμό, ιατρικό εξοπλισμό, φορεία ασθενών, φοριαμούς για τα φάρμακα, θερμαινόμενο κλωβό, και κλωβό με συστήματα τεχνητής αναπνοής, απινίδωσης και μετάγγισης αίματος.

Το όχημα διαθέτει αξιόπιστη θωράκιση και έχει σχεδιαστεί για την παροχή ιατρικής υποστήριξης και την μεταφορά σοβαρά τραυματισμένων στρατιωτών από τις περιοχές των στρατιωτικών επιχειρήσεων, καταστροφών και περιστατικών. Η ύπαρξη του BMM-4S στην περιοχή ATO θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της παρεχομένης ιατρικής υποστήριξης. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, τα προαναφερθέντα οχήματα θα είναι διαθέσιμα σε κάθε τάγμα και θα θεωρούνται ως τα κινητά ιατρικά κέντρα τους.

Εσωτερικός χώρος του BMM-4S. (armyrecognition.com)

Απόδοσή απο το Army Recognition για το Προέλαση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: