Η τουρκική εταιρεία Ασέλσαν ολοκλήρωσε την παράδοση του κινητού συστήματος φύλαξης συνόρων ASUR Mobile στον Ουρουγουανό Στρατό, το οποίο αγοράστηκε το 2013 στο πλαίσιο του προγράμματος του «Συστήματος Επιτήρησης Συνόρων Ουρουγουάης» (UBOMS).

Το σύστημα αποτελείται από ραντάρ επιτήρησης και ηλεκτρο-οπτικό σύστημα (συνδυασμένο θερμικό περισκόπιο με κάμερα ημέρας και τηλέμετρο )τοποθετημένα σε τακτικά τροχοφόρα 4Χ4 οχήματα γενικής χρήσης Defender 110SW.

Το σύστημα ASUR Mobile παρέχει αναγνώριση, εντοπισμό στόχου, κατηγοριοποίηση στόχου, εντοπισμό πολλαπλών/μονών στόχων, υπολογισμό συντεταγμένων στόχου όπως επίσης και γεωγραφικές πληροφορίες.

Νωρίτερα η Ασέλσαν είχε προμηθεύσει τον Ουρουγουάνο Στρατό με ασύρματος αναπηδούσας συχνότητας, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, τηλέφωνα εκστρατείας και ασυρμάτους επιπέδου ομάδας.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: