Παιχνίδι προσομοίωσης

Παιχνίδι προσομοίωσης στο Οχυρό Λισσέ

Μπράβο!!! στο δήμο Κάτω Νευροκοπίου.

Σας προσκαλώ να δείτε την εξαιρετική εργασία που έκαναν οι ακρίτες της Δράμας.

Στο χωριό Οχυρό του δήμου Κάτω Νευροκοπίου, ο δήμος δημιούργησε το πρώτο θεματικό ιστορικό πάρκο, στο οποίο μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, πολεμώντας τους Γερμανούς εισβολείς στο θρυλικό Οχυρό Λισσέ.

Σύμφωνα με το δήμο Κάτω Νευροκοπίου τo παιχνίδι Follow the Fox είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα προσομοίωσης της μάχης που έγινε στις 6-9 Απριλίου 1941.
Το σενάριο του προγράμματος βασίζεται στα πραγματικά γεγονότα.
Οι επισκέπτες του Μουσείου/Πάρκου που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών (εκτός αν συνοδεύονται) και πρέπει περάσει ένα μικρό τεστ γνώσεων (on-line ή στην υποδοχή του Μουσείου/Πάρκου).

O επισκέπτης μπορεί να κάνει εγγραφή, να επιλέξει το πρόγραμμα προσομοίωσης για την ημέρα που επιθυμεί, να επιλέξει ρόλο και να κάνει κράτηση. Για την συμμετοχή του πρέπει να βρίσκεται στο Πάρκο 30 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος, ώστε να κάνει check-in και να προμηθευτεί τον σάκο του!

Οι διαθέσιμοι ρόλοι είναι 10. Σε μία 24-ωρη προσομοίωση μπορούν να συμμετάσχουν από 10-20 παίκτες. Το παιχνίδι χωρίζει τους συμμετέχοντες σε δύο εναλλασσόμενες τετράωρες βάρδιες.
O χρόνος της προσομοίωσης κυλάει σε τριπλάσια ταχύτητα του πραγματικού. Έτσι μία ώρα πραγματικού χρόνου είναι 3 ώρες γεγονότα, και ένα 24-ωρο είναι τρεις ημέρες!
Ειδικά ρολόγια σας δείχνουν την ώρα. Η δράση του παιχνιδιού παρακολουθείται από κάμερες μέσα στο Οχυρό από τις οποίες βγαίνει στο διαδίκτυο live ρεπορτάζ.

Επισκέπτες που δεν παίζουν στο παιχνίδι μπορούν να επισκέπτονται το Οχυρό τις ώρες που κανονικά αυτό είναι ανοικτό.
Υπάρχουν κανόνες ασφαλείας, συμπεριφοράς και διανομής καθηκόντων για τα οποία ο επισκπέπτης πρέπει να είναι ενήμερος.
Οι επισκέπτες ρόλου όταν παίζουν θα χρησιμοποιούν ρούχα, συσκευές και υλικό που θα τους παραδοθεί στο check-in.
Στο τέλος του παιχνιδιού, τα υλικά αυτά επιστρέφονται.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην ιστοσελίδα του Οχυρού Λισσέ κάνοντας κλίκ εδώ.
Για κρατήσεις παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: