Μέρος του στόλου του Ναυτικού του Ισραήλ με επικεφαλής την κορβέτα I.N.S. LAHAV, επισκέφτηκε την Κύπρο και το λιμάνι Λεμεσού, στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης.

Ο Αρχηγός της ΕΦ, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, τον Υποδιοικητή της ΔΝ, καθώς και στελέχη αυτής, επισκέφτηκαν το πλοίο όπου ενημερώθηκαν σχετικά με την άσκηση, τα μέσα πλοήγησης και διοίκησης αυτού καθώς και τα οπλικά του συστήματα.

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΦ στην κορβέτα I.N.S. LAHAV του Ναυτικού του Ισραήλ

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν η ΗΕ ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο κ. Sammy Revel και ο Ακόλουθος Άμυνας του Ισραήλ, Πλοίαρχος Zvika Shahar.

Ο Αρχηγός συνεχάρη τον διοικητή του στολίσκου και της κορβέτας για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του προσωπικού στο καθήκον.

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΦ στην κορβέτα I.N.S. LAHAV του Ναυτικού του Ισραήλ

Εξέφρασε τη ικανοποίησή του για τη στρατιωτική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και εξελίσσεται μεταξύ όλων των Κλάδων των ΕΔ των δύο χωρών.

Τέλος, ευχήθηκε στα πληρώματα να έχουν μια επιτυχή και αποτελεσματική άσκηση καθώς και “καλές θάλασσες” στο ταξίδι τους.

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΦ στην κορβέτα I.N.S. LAHAV του Ναυτικού του ΙσραήλΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ στην κορβέτα I.N.S. LAHAV του Ναυτικού του Ισραήλ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: