Ο Αρχηγός Εθνικής Φρουράς επισκέφθηκε Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδος (φωτ)

Στο πλαίσιο του προγράμματος προσωπικής επαφής και μέριμνας για το προσωπικό καθώς και την έκφραση του ενδιαφέροντος για την εκπαίδευση, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, συνοδευόμενος από επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), πραγματοποίησε τη περίοδο 16 με 22 Ιανουαρίου, επισκέψεις στις στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές και στις Σχολές επιμόρφωσης της Ελλάδας, στις οποίες φοιτούν Ελληνοκύπριοι σπουδαστές και στελέχη της ΕΦ.

Ο Αρχηγός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων πραγματοποίησε ομιλίες στο σύνολο των εκπαιδευομένων σε κάθε σχολή για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ΕΦ σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον, όπως αυτό της Ανατολικής Μεσογείου. Αναφέρθηκε παράλληλα στους τομείς της ανθρωποκεντρικής, χρηστής διοίκησης και στη διαμόρφωση ηγητόρων σύμφωνα με τις αρχές και τις επιταγές των στρατιωτικών αρετών και του Κώδικα Τιμής του Αξιωματικού.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να εκφράσει τις προτάσεις του, προς τις Διοικήσεις των Σχολών σε θέματα που αφορούν τόσο την επιμόρφωση των Ελληνοκύπριων σπουδαστών όσο και την περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης.

Ο Αρχηγός, κατά τη παραμονή του συναντήθηκε με τους Αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 Επίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της ΕλλάδοςΕπίσκεψη Α/ΓΕΕΦ σε Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.