Το υπουργείο άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου διακήρυξε διαγωνισμό για να βρει την νέα προσωρινή οχύρωση πεδίου για τις μικρές ομάδες πεζών στρατιωτών. Ο διαγωνισμός θα επικεντρωθεί στην προστασία από τις βαλλιστικές απειλές, την καθοδηγούμενη ενεργεία, τις εκρήξεις και τα θραύσματα που προκαλούνται από πυρομαχικά μικρών όπλων, βομβίδων, όλμων και πυροβολικού, και πύραυλο-ωθούμενων βομβίδων. Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό αναμένονται να επικεντρωθούν στα νέα υλικά, τις καινοτόμες κατασκευές και τους νέους τρόπους ενίσχυσης και υποστήριξης των οχυρωματικών υποδομών από την στιγμή που θα αναπτυχθούν.

Η τελική λύση θα πρέπει επίσης να εξετάζει την παρατήρηση στο φάσμα των οπτικών, υπεριώδων ακτίνων και ραδιοσυχνοτήτων και την καινοτόμο απόκρυψη και κάλυψη που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος μιας συνολικής λύσης.

©Hesco Bastion | Μεγάλες και βαρύτερες κατασκευές όπως τα “Hesco Bastion” δεν είναι κατάλληλες για τους πεζοπόρους στρατιώτες πεζικού καθώς απαιτούν μεταφορά για να τοποθετηθούν και πολλές ώρες σκαψίματος ή χωματουργικών εργασιών για να γεμίσουν.

Andrew Galer

Απόδοση/Μετάφραση απο το “janes.com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: