Η παραγωγή του τεθωρακισμένου οχήματος μάχης “Bradley” παραμένει ενεργή για τον εκσυγχρονισμό και επανεξοπλισμό των οχημάτων “Bradley”.

Η εστίαση του τρέχοντος προγράμματος “Bradley” του στρατού των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής (ΗΠΑ) αφορά τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων “Bradley M2A2 ODS – Επίγνωση Κατάστασης (ODS/SA)/M7A3 στη διαμόρφωση “Bradley M2A4/M7A4”.

Ο στρατός των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (TOMA) “M2/M744 Bradley” θα ειναι ένα σημαντικό στοιχείων των σχηματισμών Ταξιαρχιών Τεθωρακισμένων Ομάδων Μάχης (“ABCT”) έως το οικονομικό έτος 2050. Ωστόσο, σύμφωνα με έγγραφα του προϋπολογισμού που αιτήθηκε το υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ, ο στρατός ζήτησε μόνο την χρηματοδότηση του εκσυγχρονισμού “M2A4” για εκατόν τριάντα οχτώ (138) οχήματα μέσα στο οικονομικό έτος 2019.

Με την κατάργηση του προγράμματος του Χερσαίου Οχήματος Μάχης, το Τεθωρακισμένο Όχημα Πολλαπλού Ρόλου (“AMPV”) έχει γίνει το πιο σημαντικό πρόγραμμα νέου τεθωρακισμένου οχήματος μάχης. Το “AMPV” ειναι μια μη-αναπτυξιακή οικογένεια οχημάτων που θα αρχίσει να αντικαθιστά τον στόλο των παρωχημένων τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) “M113” των ΗΠΑ.

Την 23η Δεκεμβρίου 2014, ο στρατός των ΗΠΑ ανέθεσε στην “BAE Systems” σύμβαση ανάπτυξης μηχανικής και παραγωγής (“EMD”) για την πρόταση της στο “AMPV” που βασίζεται στο “Bradley”. Η αρχική σύμβαση “EMD” ήταν αξίας τριακοσίων ογδόντα τριών (383) εκατομμυρίων δολαρίων ($). Η σύμβαση περιελάμβανε επίσης προαίρεση για να αρχίσει άμεσα η αρχική παραγωγή χαμηλού ρυθμού μετά την ολοκλήρωση της φάσης “EMD”, αυξάνοντας έτσι την συνολική αξία της σύμβασης στα $1,2 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα σχέδια του στρατού των ΗΠΑ, τελικά το “AMPV” θα αντιπροσωπεύει περίπου το τριάντα (30) τοις εκατό του στόλου ερπυστριοφόρων των “ABCT”. Αυτή τη στιγμή ο στρατός των ΗΠΑ εχει ως στόχο την προμήθευα 2897 “AMPV” σε πέντε εκδόσεις.

Απόδοση/Μετάφραση απο το “ArmyRecognition.Com” για την Προέλαση.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: