Ο ιταλικός Στρατός παρέλαβε τα πρώτα δείγματα του Ελαφριού Οχήματος Πολλαπλού Ρόλου (LMV) Lince 2 στη διαμόρφωση της Ικανότητας Διευκόλυνσης Δικτύωσης (NEC), με την πρώτη παρτίδα να περιλαμβάνει 34 μονάδες από το σύνολο των 400 της αρχικής απαίτησης.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Στρατό, το τελευταίο LMV lince 2 NEC έχει ωφέλιμο φορτίο 1500 κιλών, 87% αυξημένο σε σχέση με το προηγούμενο LMV, και μικτό βάρος οχήματος 8100 κιλών.

Διαθέτει υψηλότερο επίπεδο βαλλιστικής προστασία όπως επίσης και προστασία έναντι των ναρκών και των αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών (IED), και στο πενταμελές πλήρωμα προσφέρονται καθίσματα εξασθένιση εκρηκτικού κύματος.

Το συγκρότημα ισχύος που είναι εγκατεστημένο στο εμπρόσθιο μέρος αποτελείται από έναν νέο πετρελαιοκινητήρα 220 ίππων συζευγμένο με νέα αυτόματη μετάδοση κίνησης, με οχτώ εμπρόσθιες και μία οπίσθια σχέση και κιβώτιο μεταφοράς κίνησης δυο ταχυτήτων. Το LMV 2 διαθέτει νέα μετάδοση κίνησης, αυτόματο σύστημα διαχείρισης κίνησης (ADMS) και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου σταθερότητες. Νέα ανάρτηση έχει εγκατασταθεί για υψηλότερο επίπεδο κίνησης εκτός δρόμου.

Το κεντρικό διαμέρισμα πληρώματος ειναι 100 χιλιοστά ψηλότερο για τη δημιουργία περισσότερου εσωτερικού χώρου, και οι εσωτερικοί προστατευτικοί ράβδοι έχουν επανασχεδιαστεί για την παροχή μεγαλύτερου χώρου για τα πόδια. Διαθέτει τρεις θυρίδες οροφής.

Η ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του επιτρέπει την ευκολότερη εγκατάσταση των συστημάτων διαχείρισης μάχης των τελικών χρηστών, ασυρμάτων, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, RWS εγκατεστημένο επι της οροφής και συστήματα αντιμετώπισης IED.

Christopher F Foss

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

One Response

  1. Gunslinger32

    Παραφορτωμένο φαίνεται, με πολλά «μπιχλιμπίδια» στα μπροστινά μέρη του οχήματος.

    Οι προτάσεις απο KMW(Dingo) η RM(AMPV), έχουν άλλη (πιο ελεύθερη) εμφάνιση.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: