Ο ρωσικός στρατός θα οπλιστεί με γενετικά και ψυχοφυσικά όπλα

Στις ΗΠΑ επίσης ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του θερμικού ηλεκτρομαγνητικού κανονιού, που προορίζεται για τη διάλυση διαδηλώσεων. Ένα μη θανατηφόρο όπλο, γνωστό ως «ακτίνα του πόνου» μεταδίδει ισχυρό θερμικό κύμα σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο. (Φωτογραφία: i.dailymail.co.uk)

Προς τα τέλη του 2012 θα έχει εκπονηθεί στη Ρωσία πρόγραμμα κατασκευής όπλων με χρήση ακτίνων, κυμάτων, καθώς και γενετικό και ψυχοφυσικό όπλο. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Σερντιουκόφ.

Η δημιουργία όπλου, που θα βασίζεται σε νέες φυσικές αρχές έχει τεθεί ως καθήκον για τη δεκαετία 2011-2020. Το πιθανό μέγεθος της χρηματοδότησης δεν ανακοινώνεται. Εκτός από τη Ρωσία με τη σχεδίαση και κατασκευή μη συνηθισμένων ειδών οπλισμού ασχολούνται εντατικά και στις ΗΠΑ. Όπως έχει ανακοινωθεί, στο πλαίσιο του προγράμματος MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio) οι Αμερικανοί επεξεργάζονται το λεγόμενο «τηλεπαθητικό κανόνι».

Τα ηχητικά κύματα, που παράγονται από το νέο όπλο έχουν σκοπό να προκαλούν στους ανθρώπου το αίσθημα του τρόμου. Στις ΗΠΑ επίσης ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του θερμικού ηλεκτρομαγνητικού κανονιού, που προορίζεται για τη διάλυση διαδηλώσεων. Ένα μη θανατηφόρο όπλο, γνωστό ως «ακτίνα ταου πόνου» μεταδίδει ισχυρό θερμικό κύμα σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο. Στις αρχές του 2011 η αμερικανική εταιρεία Raytheon πρότεινε το «κανόνι του πόνου» σε Ινδούς στρατιωτικούς

Πηγή: Η Φωνή της Ρωσίας

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: