Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επισκέφθηκε την Κύπρο

[dropcap size=small]Σ[/dropcap]το πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Chairman EUMC), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς.

Στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Επιτελείο είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και ακολούθως ενημερώθηκε για την αποστολή, το ρόλο και το έργο του ΓΕΕΦ και της Εθνικής Φρουράς στο εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής ενημέρωσε για τα θέματα αρμοδιότητάς του που βρίσκονται σε εξέλιξη, περιέγραψε το σχέδιο μελλοντικής δράσης σε γενικές γραμμές, και παρότρυνε τα στελέχη να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, στη γνώση και στις τεχνολογίες ώστε να αντιλαμβάνονται το παρόν και να εκτιμούν τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ακολούθως επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Πάφο, την Ναυτική Βάση «Αντγου Ευάγγελου Φλωράκη» στο Μαρί και το Κέντρο Συντονισμού «ΖΗΝΩΝ», όπου περιηγήθηκε στους χώρους και στις εγκαταστάσεις.

Επίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

  1. Θα είχε ιδιαίτερη σημασία να έβλεπα Ισπανό πρόεδρο σε αυτό το ρόλο.Εύχομαι και άλλοι πρόεδροι στρατιωτικής επιτροπής της Ευρωπαικής ένωσης (πλήν της Ελλάδας) να ακολουθήσουν τις επισκέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.