Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Chairman EUMC), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς.

Στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Επιτελείο είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και ακολούθως ενημερώθηκε για την αποστολή, το ρόλο και το έργο του ΓΕΕΦ και της Εθνικής Φρουράς στο εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής ενημέρωσε για τα θέματα αρμοδιότητάς του που βρίσκονται σε εξέλιξη, περιέγραψε το σχέδιο μελλοντικής δράσης σε γενικές γραμμές, και παρότρυνε τα στελέχη να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, στη γνώση και στις τεχνολογίες ώστε να αντιλαμβάνονται το παρόν και να εκτιμούν τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ακολούθως επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Πάφο, την Ναυτική Βάση «Αντγου Ευάγγελου Φλωράκη» στο Μαρί και το Κέντρο Συντονισμού «ΖΗΝΩΝ», όπου περιηγήθηκε στους χώρους και στις εγκαταστάσεις.

Επίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕπίσκεψη Προέδρου Στρατιωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης

One Response

  1. viper3000ad

    Θα είχε ιδιαίτερη σημασία να έβλεπα Ισπανό πρόεδρο σε αυτό το ρόλο.Εύχομαι και άλλοι πρόεδροι στρατιωτικής επιτροπής της Ευρωπαικής ένωσης (πλήν της Ελλάδας) να ακολουθήσουν τις επισκέψεις.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: