Όπως μετέδωσε ο ιστότοπος Scout, ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) πρόκειται να παραλάβει τα πρώτα έξι αναβαθμισμένα κύρια άρματα μάχης (MBT) M1A2 SEP v3 Abrams. Το πρωτο MBT M1A2 SEP v3 Abram, που κατασκευάστηκε από την General Dynamics Land Systems (GDLS), έχει προγραμματιστεί να φτάσει μόλις αυτόν τον μήνα -ως μέρος της παράδοσης των αρχικών πρωτοτύπων οχημάτων, δήλωσαν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης.

Ο Στρατός των ΗΠΑ θα ξεκινήσει να αναπτύσσει το νέο μοντέλο M1A2 Sep V3 αρχής γενομένης από το πρωτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2020.

Το M1A2 Sep V3 αναπτύχθηκε ως μια Πρόταση Μηχανικής Αλλαγής, ή ECP, μια αναβάθμιση που προσθέτει στο Abrams σημαντικές νέες δυνατότητες. Η GDLS αρχικά είχε αναλάβει τη σύμβαση για το πρόγραμμα Abrams EPC1a τον Σεπτέμβριο του 2012. Στον πυρήνα του, το πρόγραμμα ήταν ένα πρόγραμμα μηχανικής ανάπτυξης για τη βελτίωση της ικανότητας Μεγέθους Βάρους και Ισχύος Ψύξης (SWaP-C) καθώς το άρμα δεν διέθετε χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Σύμφωνα με την GDLS, ορισμένες από τις σημαντικότερες βελτιώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος ECP1a περιλαμβάνουν την αυξημένη παραγωγή ισχύος και την ικανότητα διανομής.

Η νέα έκδοση των Abrams περιλαμβάνει επίσης νέα βελτιωμένη συνδεσιμότητα -επιτρέποντας την καλύτερη επικοινωνία με προηγμένες διαδικτυωμένες ικανότητες. Οι αρματιστές παρέχονται, επίσης, με σημαντικά βελτιωμένες οθόνες και διεπαφές ανθρώπου-μηχανής που θα βελτιώσουν την επίγνωση τακτικής κατάστασης.

Το SEP v.3 έχει επίσης βελτιωμένη επιβίωση και φονικότητα σε σύγκριση με τα παλιότερα μοντέλα Abrams. Τα νέα άρματα μάχης Abrams έχουν προηγμένες ικανότητες αντιμετώπισης των αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών (IED) και διαθέτουν αναβαθμισμένο πακέτο προστασίας. Η προσθήκη της νέας Ζεύξης Δεδομένων Πυρομαχικών υποστηρίζει την χρήση νέων τύπων πυρομαχικών που βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξή η πρόκειται να αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον.

Απόδοση/Μετάφραση από το armyrecognition.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: