Ο Φινλανδικός στρατός θα αποκτήσει Ισραηλινό ηλεκτρονικό εξοπλισμό

PNR 1000
O Φιλανδικός στρατός πρόκειται να προμηθευτεί Ισραηλινό ηλεκτρονικό εξοπλισμό (Φωτογραφία: Elbit)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ισραηλινής Elbit Systems, ο Φινλανδικός στρατός πρόκειται να προμηθευτεί ηλεκτρονικό ατομικό εξοπλισμό για τους άνδρες του πεζικού, η προμήθεια θα γίνει στα πλαίσια της πρώτης φάσης του ολοκληρωμένου εξοπλιστικού προγράμματος “Πληροφοριών, Επιτήρησης, αναγνώρισης και προσβολής στόχου” (ISTAR).

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της σύμβασης δεν αποκαλύφθηκαν. Σύμφωνα με την σύμβαση, περιλαμβάνεται βελτιωμένος εξοπλισμός στρατιώτη (MARS), ολοκληρωμένο λογισμικό τακτικής κατάστασης, και τελευταίας τεχνολογίας φορητοί ασυρμάτους (PNR 1000)

Το πρόγραμμα του “μελλοντικού στρατιώτη” του Φινλανδικού στρατού γνωστό και ως “Warrior 2020” είναι σε παράλληλη εξέλιξη με το πλαίσιο εξέλιξης και αξιολόγησης του Τεχνολογικού Προγράμματος (TP2010) διάρκειας τεσσάρων ετών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.